lunes, 29 de noviembre de 2010

Anunci eufòria

Entenem com eufòria l'estat de benestar psíquic, una  i manifestació exagerada d'alegria, d'optimisme i que pot ésser contínua o intermitent.







Anunci por

Entenem per por el torbament de l'ànim, sentiment d'inquietud i commoció psicofisiològica que hom experimenta davant un perill concret, sigui aquest real o simplement pensat, imaginat.

També podem entendre la por co l'aprensió que hom té que li esdevingui algun mal, que s'esdevingui alguna cosa contrària a allò que desitja.






Anunci sorpresa

La sorpresa és el sentiment capaç de colpir (l'ànim d'algú) una cosa inesperada, meravellar amb quelcom d'inesperat, d'incomprensible.









Anunci seguretat



Anunci nostàlgia

Entenem com nostàlgia el procés i estat afectiu caracteritzable com a emoció progressiva i estable i determinat per factors d'ordre tant intel·lectual com moral i afectiu.

De caràcter conscient, i menys pertorbador que la passió, és un fenomen psíquic complex que tenyeix i envolta generalment tota la conducta. Hom pot dir que és un estat psíquic alhora cognoscitiu i afectiu, un coneixement per experiència viscuda.






Lexus (luxe - alta teconologia)

Skoda (poc consum)

Toyota (respecte al medi ambient)





Rolls royce (elegància - poder adiquisitiu)

Mercedes (rendiment, éxit, alta teconologia)





Mini (pràctic, juguen amb el concepte del seu tamany)



Jeep (salvatje - aventurer)







Volkswagen (familiar - espaiós)



SEAT (juvenil)



Volvo: seguretat